ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

Δημοσιεύτηκε: | Συγγραφέας: Μάριος

Φίλοι μου σας χαιρετώ!

Κανένας άντρας δεν θα ήταν ευτυχής να παραδεχτεί ότι ροχαλίζει. Μερικές φορές συμβαίνει στους ηλικιωμένους, αλλά είμαι ένας νέος στην αρχή της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, σκέφτηκα ότι ήταν ένα αστείο μέχρι που άκουσα το ροχαλητό μου καταγεγραμμένο στο τηλέφωνο. Ήμουν τόσο μπερδεμένος. Ο ύπνος μαζί μου ή ακόμα και στο ίδιο δωμάτιο όπου κοιμάμαι είναι τρέλα!

Οι γυναίκες δεν αντιδρούν καλά με το ροχαλητό. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος που είχα προβλήματα στη σχέσεις μου. Είχα μια κοπέλα η οποία μου είπε ότι μπορεί να κοιμηθεί μόνο σε άλλο δωμάτιο, μετά από λίγο σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματά μου. Στα 30 μου ήμουν ακόμη ελεύθερος, καμιά δεν ήθελε να βγει μαζί μου περισσότερο από μια εβδομάδα. Κάποιες ήταν ευθείς, μου έλεγαν ότι το πρόβλημα ήταν το ροχαλητό μου. Μπορούσα να το δω και μόνος μου - οι γυναίκες ήταν σοκαρισμένες με τα νυχτερινά μου τραγούδια.

Υπήρχε ένας άλλος τύπος κοριτσιών, ο οποίος άρχισε να μου μιλάει για τον κίνδυνο του ροχαλητού και την ανάγκη να αντιμετωπιστεί αμέσως. Ναι, είναι επικίνδυνο, ξέρω. Φοβήθηκα πραγματικά την πρώτη φορά που άκουσα για τις συνέπειες. Σκέτος εφιάλτης! Εάν δεν το ξέρετε, εδώ είναι μια γρήγορη ανάλυση: αρχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το αναπνευστικό σύστημα, με κίνδυνο να πάρετε αναπνευστική ανακοπή, υπέρταση, θάνατο εγκεφαλικών κυττάρων, διαβήτη... Περιληπτικά, είναι πολύ σοβαρή κατάσταση και θα μπορούσα να πεθάνω ακόμη και στον ύπνο μου. Άρχισα να αισθάνομαι ανήσυχος κάθε φορά πριν πάω για ύπνο, γιατί πάντα το σκεφτόμουν.

Προσπάθησα πηγαίνοντας σε κλινική, αλλά όλη η θεραπεία αποδείχθηκε απλώς ένα χρηματικό έξοδο... Δοκιμές, εξετάσεις, δοκιμές ξανά και κανείς δεν μου έδινε σαφή απάντηση. Πιθανότατα, δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίζουν το ροχαλητό. Σπατάλησα 3 μισθούς μου και 3 μήνες, αυτό που έλαβα σαν αποτέλεσμα ήταν ακόμα ένα ερωτηματικό. Δεν συμφωνούσα για μια χειρουργική επέμβαση επειδή είναι το κόστος είναι πολύ ακριβό και το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο.

Συνεπώς, συνέχιζα να ροχαλίζω, δεν έβγαινα με κορίτσια, αισθανόμουν απελπισία και σύγχυση μέχρι ένα επαγγελματικό μου ταξίδι με έναν συνάδελφο πρόσφατα. Είχαμε ένα δίκλινο δωμάτιο. Προειδοποίησα τον άτυχο συνάδελφο μου ότι ροχαλίζω σαν τέρας και προσπάθησα ακόμη και να κλείσω ένα άλλο δωμάτιο γι 'αυτόν, αλλά δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο. Δεν φαινόταν να τον νοιάζει, είπε ότι είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα του δημιουργούσα κανένα πρόβλημα.

Ο συνάδελφός μου κοιμήθηκε ήσυχα χωρίς να ροχαλίζει εκείνο το βράδυ. Ειλικρινά περίμενα να ροχαλίζει κι αυτός! Το πρωί τον ρώτησα πώς έχει καταφέρει να λύσει το θέμα αυτό. Μου έδειξε το κλιπ που πρέπει να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι ένα μικρό πράγμα σιλικόνης για τη μύτη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει κάτι τέτοιο αν δεν είχα κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με αυτό τον άντρα. Τον ρώτησα από πού να το αγοράσω και παράγγειλα το κλιπ εκείνη κιόλας την ημέρα.

Όταν έφτασα σπίτι το κλιπ είχε ήδη φτάσει, οπότε πήγα στο ταχυδρομείο για να το παραλάβω. Το βράδυ αποφάσισα να το δοκιμάσω και να ενεργοποιήσω τον καταγραφέα. Παιδιά, δεν πρόκειται να το πιστέψετε, αλλά στο δωμάτιο υπήρχε απόλυτη όλη τη νύχτα! Παρατήρησα ότι κοιμήθηκα καλύτερα, και ένιωθα φρέσκος το πρωί, αν και συνήθως δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου από το μαξιλάρι.

Το κλιπ ήταν άνετο, και έμεινε όλο το βράδυ. Είναι ελαφρώς ορατό, αλλά αυτό δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο το δυνατό ροχαλητό. Επίσης το, Snorest έχει ένα φίλτρο που καθαρίζει τον αέρα από τη σκόνη, οπότε αν είστε αλλεργικός, θα είναι εξαιρετικό και για την ομαλοποίηση του ύπνου σας.

Τέλος, δεν ανησυχώ για την υγεία μου. Τα κορίτσια σταμάτησαν να εξαφανίζονται μετά την πρώτη νύχτα μαζί μου. Πριν από τρεις μήνες γνώρισα τη σημερινή μου σύντροφο, και τώρα ζούμε μαζί. Δεν έχω ακούσει από αυτή ποτέ κανένα παράπονο για το ροχαλητό μου, προφανώς τίποτα δεν την ενοχλεί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία - κανείς δεν μπορεί να μαντέψει ότι ροχαλίζω, γιατί τώρα κοιμάμαι και δεν ακούγεται καθόλου.

Σχεδόν το ξέχασα, εδώ θα βρείτε το σύνδεσμος από όπου το παράγγειλα. Ο κατασκευαστής έχει μια επίσημη ιστοσελίδα , και το αγόρασα από εκεί. Η παράδοση και η εξυπηρέτηση είναι άψογη, και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το πράγμα λειτουργεί πραγματικά!


Σχόλια
Θοδωρής Κουρής

Είναι πραγματικά φοβερό! Υποφέρω και εγώ από το ροχαλητό. Έχω κουραστεί από το να με σκουντάει και να με σπρώχνει η γυναίκα μου όλη τη νύχτα. Πρέπει να το αγοράσω, ίσως έτσι σταματήσει επιτέλους.

46 λεπτά πριν Σχολίασε
Ηρακλής Φρατζής

Ποτέ δεν πίστευα ότι το ροχαλητό μπορεί να προκαλέσει τόσο σοβαρές συνέπειες... Το ροχαλητό έμοιζε ακίνδυνο, αλλά αποδείχθηκε μια αρκετά επικίνδυνη κατάσταση.

38 λεπτά πριν | Σχολίασε
Σπύρος Παππάς

Αναρωτιέμαι πως δουλεύει

30 λεπτά πριν | Σχολίασε
Τάκης Κωνσταντίνου

Το κλιπ ανοίγει πλήρως τον αεραγωγό και παράλληλα φιλτράρει τον αέρα. Τίποτα δεν είναι περίπλοκο, λειτουργεί.

24 λεπτά πριν | Σχολίασε
Κώστας Παπαθανασίου

Είναι τέλειο, το έχω εδώ και ένα χρόνο! Δεν ροχαλίζω καθόλου, αν και θυμάμαι ότι το ροχαλητό μου μπορούσε να ακούγεται και σε άλλο δωμάτιο. Τίποτα δεν με βοηθούσε, ήμουν έτοιμος να κάνω μια χειρουργική επέμβαση, αλλά οι φίλοι μου μίλησαν σχετικά με αυτό.

19 λεπτά πριν | Σχολίασε
Δημήτρης Πούλης

Η χειρουργική επέμβαση δεν αποτελεί εγγύηση. Ένας φίλος μου έκανε και δεν υπήρξε βελτίωση: παρέμεινε το ροχαλητό όπως πάντα. Ίσως λίγο πιο ήσυχο. Όταν θα τον δω την επόμενη φορά, θα του το προτείνω Snorest .

14 λεπτά πριν | Σχολίασε
Τάσος Σταυρίδης

Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου, το θέμα του ροχαλητού αποτελεί σοβαρή ανησυχία πολλών ανδρών. Δεν έχω παραγγείλει τίποτα online πριν, μπορώ να το αγοράσω από ένα κανονικό κατάστημα;

12 λεπτά πριν | Σχολίασε
Ανέστης Θεοφίλου

Είδα τέτοια κλιπ σε καταστήματα της πόλης, δεν λειτουργούν. Δεν έχουν φίλτρο, οπότε είναι καλύτερα να το παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα . Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά δίνεις τα στοιχεία σου και αυτό είναι όλο.

5 λεπτά πριν | Σχολίασε
Νίκος Δρανδής

Ευχαριστώ, θα παραγγείλω!

2 λεπτά πριν | Σχολίασε